Om oss

Nordic Roots – Din tregulv- og parkettforhandler.

Vi er Nordic Roots – Din tregulv- og parkettforhandler. Vi leverer kvalitetsgulv i de fleste aktuelle treslag og design og vi har brukt mange år på å lete frem det beste Europeiske produsenter kan by på. Vi vet at budsjetter og preferanser er forskjellige og er derfor opptatt av at selv om du velger et gulv i budsjettklassen, så skal det fortsatt være den beste kvaliteten i sitt segment.

Vi ønsker tett oppfølging og god kommunikasjon

Vi tar alltid utgangspunkt i kundens situasjon. Alle kunder er unike, vi ønsker å tilby individuelle løsninger etter ønsker og behov. Vi har respekt for våre kunders tilbakemeldinger og tilpasser oss deretter.

I tillegg til å tilby kvalitets gulver presenterer vi et rikelig utvalg av tidsaktuelle trender. Vi er innovative og opptatt av norske trender og ikke minst kvalitet. Vi er opptatt av å gjøre hver eneste kunde til vår ambassadør. Vi reiser Europa rundt og håndplukker de beste gulvene, lager de riktige fargene og utvikler egne tregulv spesifikt for det nordiske markedet. Vi jobber aktivt med for å sikre deg som forbruker, trygge og gode produkter til riktige priser.

Vit hvem du handler med.
Når du skal gjøre en liten, eller stor investering er det viktigere enn noen gang og vite noe om hvem du gjør handel med, hva du egentlig har kjøpt og hvor det kommer fra. Dette skal du vite enten du handler på nett eller i butikk.

Vær opptatt av å gjøre handel med folk som tenker langsiktig og som handler fra bærekraftige skoger og produsenter som tenker på miljøet.

Nordic Roots – Pur Natur

Vår egen merkevare. Vårt navn og rykte. En miljøvinner og et kvalitetsstempel som vi går god for med hjerte og sjel. Velger du et Nordic Roots tregulv har du kjøpt den kanskje mest miljøvennlige parketten som finnes på markedet i dag og tatt et stilsikkert valg.

Les mer – om Nordic Roots

Visjon og verdier

Nordic Roots `s visjon er å være en lokal vinner. Vi ønsker at våre gulv skal foretrekkes av forbrukerne og at vi skal være den foretrukne samarbeidspartneren til våre kunder. Samarbeidspartnere, kunder og samfunnet skal se at Nordic Roots jobber godt, med fokus på miljø, samarbeid og design.
Verdiene som preger Nordic Roots er personlig oppfølging, god kvalitet, og med hensyn til kloden vår.

Les mer om hva vi kan gjøre for deg

Ønsker du et møte med oss?

Vi holder åpent for deg dag og kveldstid. Vi kjenner godt til den folkelige tidsklemma, derfor skal vi være fleksible og være på jobb når du har behov for oss. Det skulle bare mangle!

Kontakt oss i dag.

Kontaktinformasjon

Addresse / Showroom:
Gamle Forusveien 10 A
4031 Stavanger