Herregårdsplanken Nordic Roots Elite:

Vår egen serie med Herregårdsplank er noe for dem med sans for ekstraordinær kvalitet og design. Med sin stabile kjernekonstruksjon av multilayer finèr av baltisk bjørk oppnås den høyest mulige stabilitet som muliggjør montering av selv de bredeste plankene på gulv varme. Konstruksjonen kalles populært for ingeniør gulv, og vi synes det er treffende.

Toppsjiktet av edel eik på hele 4 og 6mm gir et produkt som bør vare i generasjoner. Europeisk topp kvalitet hvor råvarene er høstet og produsert i nordisk klima gir de beste forutsetninger for et langt liv i tjeneste under strenge norske forhold.

Velg mellom 28 utvalgte farger i olje eller matt lakk. Om ikke det klaffer helt, ja så lager vi den fargen du ønsker. Røffe planker med kvist og revner eller eksklusiv kvist fri og homogent design, her kan du sette ditt individuelle preg på gulvet. Plankene leveres med minimalistiske bredder fra 120mm og opp til imponerende 300mm. La oss sammen designe ditt drømmegulv.

For Nordic Roots Elite setter vi høyeste krav. Vi søker kvalitet i alle ledd fra skog og produksjon til transport og innpakning. Vi bruker utelukkende europeisk eik som lager minimale fot trykk på kloden vår. Dette for at du enkelt skal få velge miljøvennlig – fordi det er viktig! Det skulle bare mangle, synes vi!