Nordic Roots

Nordic Roots – Elements:

Vår egen serie fra øverste hylle er noe for dem med sans for ekstraordinær kvalitet og design. Med sin stabile kjerne konstruksjon av multi- layer av baltisk bjørk oppnås den høyest mulige stabilitet som muliggjør montering av selv de bredeste plankene på gulv varme. Konstruksjonen kalles populært for ingeniør gulv, og vi synes det er treffende.

Toppsjiktet av edel eik på 3,2 – 4,5mm gir et produkt som bør vare i generasjoner. Europeisk topp kvalitet hvor råvarene er høstet og produsert i nordisk klima gir de beste forutsetninger for et langt liv i tjeneste under strenge norske forhold.

Velg mellom 7 utvalgte farger. Om ikke det ikke klaffer helt, ja så lager vi fargen du ønsker. Røffe planker med kvist og revner eller eksklusiv kvist fri og homogent design, her kan du sette ditt individuelle preg på gulvet. Plankene leveres med bredder fra 160mm og opp til imponerende 490mm. La oss sammen designe ditt drømme gulv.

For Elements setter vi høyeste krav. Vi søker kvalitet i alle ledd fra skog og produksjon til transport. Vi bruker utelukkende europeisk eik som lager minimale fot trykk på kloden vår. Dette for at du enkelt skal velge miljøvennlig – fordi det er viktig! Det skulle bare mangle, synes vi!

Kontaktinformasjon

Addresse / Showroom:
Gamle Forusveien 10 A
4031 Stavanger